Öka produktiviteten och spara tid med vår tidrapportering system

Med våra verktyg kan du enkelt logga spenderad tid på dina projekt, oavsett om den är fakturerbar eller icke-fakturerbar. Våra smidiga verktyg ger dig möjlighet att hålla koll på din tid och produktivitet på ett enkelt sätt, vilket gör det lättare för dig att fokusera på det som verkligen betyder något: dina projekt. Oavsett om du arbetar själv eller i en grupp, kan våra verktyg hjälpa dig att optimera din tid och öka din produktivitet. 

Tidrapporteringverktyg
TIDSSPÅRARE

Registrera och hantera din arbetstid

Med våra tidrapporter kan du enkelt registrera tid veckovis och se teamet både dagliga och veckovisa totala arbetade timmar tillsammans med den tid som spenderats över projekt både fakturerbar och icke-fakturerbar tid.

Team närvaro

Logga närvaro lättare

EasyKlikks tidrapportfunktion gör det enkelt för dina anställda att logga sin närvaro, semester och tjänstledigheter. Få full kontroll över ditt teams tillgänglighet på ett effektivt sätt med vår smidiga tidrapportering.

Tidrapport automatisk påminnelse

Autoupptäck ej inskickade timmar

Glömde laget att skicka in sin veckotidrapport? Oroa dig inte, Easyklikk upptäcker veckovis ej inskickade eller saknade timmar och en automatisk påminnelse kommer att skickas så att teammedlemmar kan skicka in sina tidrapporter för veckovis administratörsgodkännande.

Smart godkännande

Tidrapportgodkännande

Skicka enkelt in tidrapporter för godkännande av administratörer med Easyklikk. Kontrollera realtidsstatusen för dina tidrapporter, inklusive väntande, godkända eller avvisade. Om en tidrapport avvisas kan användare se orsaken och göra nödvändiga ändringar innan de skickar in igen.

Tidsrapportanalys

Analytics & rapporter

Få realtidsinsikter om projekt, team, uppgifter och andra mätvärden som är kopplade till tidsspårning. Exportera och ladda ner detaljerade rapporter.